Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen sääntöihin kirjatun yhdistyksen tarkoituksen ja tavoitteet.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Yhdistyksen jäseneksi pääset täyttämällä sähköisen hakulomakkeen yhdistyksen verkkosivuilla tai lähettämällä sen  tulostettavan version täytettynä yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yhdistyksen hallitus käsittelee saamansa hakemukset ja lähettää sinulle tiedon päätöksestä. Ennen hakemusten käsittelyä, pyrimme järjestämään myös vapaamuotoisen henkilökohtaisen tapaamisen kanssasi, jossa voimme keskustella yhdistyksen toiminnasta, vireillä olevista hankkeista ja hakemuksestasi tarkemmin. Pääsääntöisesti toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet hakijat, jotka ovat valmiita sitoutumaan yhdistyksen arvoihin ja tavoitteisiin ja toimimaan niiden edistämiseksi.

Jäsenmaksu

Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää yhdistyksen vuosikokous. Liittymismaksu maksetaan liittymisen yhteydessä ainoastaan kerran, jäsenmaksu kalenterivuosittain.

Vuoden 2022 liittymis- ja jäsenmaksut tullaan vahvistamaan yhdistyksen kevään vuosikokouksessa:

Saatuasi ilmoituksen jäseneksi hyväksymisestä. maksut suoritetaan yhdistyksen tilille:
IBAN: FI25 5720 3720 0507 82

Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Athos ry/rf:n jo maksettuja jäsen- ja liittymismaksuja ei palauteta. Hankekohtaisten sitoutumismaksujen palautukset käsitellään sitoutumismaksun maksamisen yhteydessä allekirjoitettavan asukassopimuksen ehtojen mukaisesti.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liittyminen verkkolomakkeella